Videoland breidt het aanbod deze maand verder uit met verschillende films en series. Zo zijn alle seizoenen van de comedy Black-ish te bekijken en is de film Casanova's met Jim Bakkum toegevoegd.

Series

Tijd is geld
In de nieuwe Nederlandse serie Tijd is geld geeft Jasper Lijfering een unieke kijk in de gesloten wereld van de horlogehandel. Hij heeft de grootste klanten: van Ellen DeGeneres tot Lil' Kleine. Dit succes kent echter een keerzijde. De horlogehandelaar is namelijk een gewild doelwit van criminelen.

Tijd is geld is vanaf 7 mei te zien op Videoland.

Black-ish (S1 t/m S6)
Alle zes seizoenen van Black-ish komen in één klap op Videoland te staan. In de serie woont André 'Dre' Johnson samen met zijn mooie vrouw en vier kinderen in een prachtig huis in een buitenwijk. Maar is dit zwarte Amerikaanse gezin door al hun succes misschien een beetje te goed geïntegreerd? Dre vindt van wel. Samen met zijn vader probeert hij wat culturele identiteit in de familie terug te brengen.

Alle zes seizoenen van Black-ish zijn vanaf 3 mei in één keer te zien bij Videoland.

Villa Oranje
Het EK staat weer voor de deur: tijd om vooruit te blikken. En met wie kan dat beter dan met grootheden als Wesley Sneijder, John Heitinga, Mark van Bommel en Dirk Kuijt? Samen met Frank Evenblij zullen ze in Villa Oranje niet alleen praten over het aankomend kampioenschap, maar ook terugblikken op hun indrukwekkende carrières.

Villa Oranje is vanaf 14 mei wekelijks te zien bij Videoland.

Films en docu's

Casanova's (2020)
Het verhaal van Casanova's gaat over de onzekere journalist Bas (Jim Bakkum), die undercover een datingcoach moet zien te ontmaskeren. Tijdens deze klus stuit hij plotseling op een oude jeugdliefde (Lieke van
Lexmond).

Casanova's is vanaf 8 mei te zien bij Videoland.

Bekijk hier de trailer van Casanova's
105
Bekijk hier de trailer van Casanova's

Duncan Laurence: Music First
Een jaar geleden werd het al door Duncan zelf aangekondigd, maar nu is het dan eindelijk zover: de Songfestival-winnaar heeft een eigen documentaire. Duncan Laurence: Music First komt in mei nieuw op Videoland. Toen de singer-songwriter in 2019 het Songfestival won, stond zijn leven op zijn kop. Hij kwam terecht in een gigantische stroomversnelling, tot het coronavirus de kop opstak. Hoe houdt Duncan zich nu staande?

Duncan Laurence: Music First is vanaf 15 mei te zien bij Videoland.

Diego Maradona (2019)
Diego Maradona is de veelbesproken voetballegende die op zestigjarige leeftijd overleed aan een hartstilstand. Deze documentaire is gemaakt aan de hand van meer dan 500 uur aan nooit eerder vertoonde beelden, met commentaar van Maradona zelf. Een uniek portret van een held voor velen.

De documentaire is vanaf 1 mei te zien bij Videoland.

Deze titels verschijnen in mei ook op Videoland:

6 mei: Robinson Crusoe
8 mei: Bert Visscher - Afijn
10 mei: De Verhulstjes
13 mei: Divergent-trilogie
18 mei: Assassination Island, V House: Inside the Mansion
19 mei: Killerman
20 mei: Non-stop
24 mei: Love Island S4