Elke week breidt Netflix zijn aanbod uit met nieuwe series en films. Deze week zien we onder andere een realityserie over 'diereninfluencers' en Godzilla: King of the Monsters.

Series

Yasuke (seizoen 1)
De tot rust gekomen schipper Yasuke (LaKeith Stanfield), die ooit bekendstond als 'de zwarte samoerai' raakt opnieuw in een groot conflict verzeild wanneer hij een meisje met mysterieuze krachten onder zijn hoede neemt.

Sexify (seizoen 1)

De Poolse drama-comedyserie Sexify volgt een onervaren studente en haar vrienden die aan een 'orgasmeapp' werken. Ze willen er een techwedstrijd mee winnen, maar komen erachter dat ze misschien toch te weinig ervaring hebben.

The Unremarkable Juanquini (seizoen 2)

The Unremarkable Juanquini, ook wel bekend als Chichipatos, keerde deze week terug met nieuwe afleveringen. De serie draait om de onhandige goochelaar Juanquini (Antonio Sanint) die per ongeluk een gezochte crimineel laat verdwijnen en daarvoor moet boeten.

The Innocent (seizoen 1)

Mat raakt in een club betrokken bij een vechtpartij en doodt per ongeluk een man. Zijn leven staat helemaal op zijn kop en hij belandt in een zwart gat vol intriges. Jaren later lijkt het geluk weer aan zijn kant te staan, totdat een telefoontje de hele nachtmerrie weer terugbrengt.

Bekijk hier de trailer van de serie The Innocents
156
Bekijk hier de trailer van de serie The Innocents

Pet Stars (seizoen 1)

Pet Stars is een reality-serie met dieren. Talentenmanagers Melissa en Colleen van Pets on Q begeleiden 'diereninfluencers' zoals een 'trucjeskip'.

Fatma (seizoen 1)

De Turkse psychologische thriller Fatma draait om een schoonmaakster met een duister geheim. Nadat een tragedie haar treft gaat ze over tot moord. Ze verandert al snel in de meest onwaarschijnlijke seriemoordenaar.

Deze series verschenen deze week ook op Netflix:
- VeggieTales in the City (seizoen 4)
- Go! Go! Cory Carson (seizoen 4)
- Rainbow High (seizoen 1)
- Headspace Guide to Sleep (seizoen 1)

Films

The Mitchells vs. The Machines

In deze animatiefilm is de robo-apocalyps losgebarsten, nét nu de Mitchells een roadtrip maken. Plots ligt het lot van de wereld in hun handen. The Mitchells vs. The Machines kent een indrukwekkende stemmencast met onder anderen Olivia Colman, Conan O'Brien en John Legend.

The Curse of La Llorona

Horrorfilm The Curse of La Llorona speelt zich af in het Los Angeles van de jaren zeventig. Linda Cardellini speelt de hoofdrol als sociaal werker Anna Garcia, die haar kinderen probeert te beschermen tegen de doodenge vrouw La Llorona (The Weeping Woman), die kinderen verdrinkt.

Bekijk hier de trailer van The Curse of La Llorona
139
Bekijk hier de trailer van The Curse of La Llorona

Blinded by the Light

De Brits-Pakistaanse student Javed voelt de druk van zijn af en toe benauwende gezin met een dominante vader, maar vindt een uitweg nadat een nieuwe vriend hem laat kennismaken met de muziek van Bruce Springsteen. Javeds leven krijgt een dikke impuls, maar al zijn nieuwe dromen en levenslust vallen niet in de smaak bij zijn vader.

Shazam!

In deze DC-superheldenfilm Shazam! krijgt het veertienjarige pleegkind Billy Batson opeens superkrachten van een oude tovenaar. Als hij Shazam schreeuwt, verandert hij in een volwassen krachtpatser. Samen met zijn beste vriend Freddy neemt hij het op tegen de kwaadaardige wetenschapper Thaddeus Sivana en de zeven hoofdzonden.

Trailer Shazam!
167
Trailer Shazam!

Godzilla: King of the Monsters

In Godzilla vs. Kong neemt het agentschap Monarch het op tegen reusachtige monsters, zoals Godzilla, Mothra, Rodan en de driekoppige King Ghidorah. Terwijl deze wezens uitvechten wie de baas is, hangt het voortbestaan van de mensheid aan een zijden draadje.

Deze films verschenen deze week ook op Netflix:
- The Disciple
- De Schippers van de Kameleon en Kameleon 2
- Sneekweek
- Spijt!
- Holland Natuur in de Delta
- Shadow and Bone - The Afterparty
- Head Full of Honey
- Al posto suo
- Lo ricordo. Piazza Fontana
- The Last Shift
- 1960
- La classe degli asini
- Animali nella Grande Guerra
- For Your Love
- Blue Kids
- Cloro
- Chimera
- Os Salafrários
- Crazy for Football
- Figli del destino
- Francesco: Un Anno Di Pontificato
- Domani mi sposo
- Il commisario Montalbano
- Lea
- La compagna di banco
- I Nostri Figli
- Things Heard & Seen