Elke week breidt Netflix zijn aanbod uit met nieuwe en oude series en films. Deze week zien we onder meer een spannende politieserie uit Luxemburg, een realityserie over budgetvriendelijke begrafenisondernemers en het laatste seizoen van Homeland.

Series

Homeland (seizoen 8)
Netflix haalde de hitserie Homeland op 1 januari - met uitzondering van seizoen 1 - uit het assortiment, maar inmiddels is alles weer terug. Sinds deze week kun je ook het achtste en laatste seizoen kijken. Hierin moet spion Carrie Mathison (Claire Danes) bijkomen nadat ze maanden vastzat in een Russische goelag.

Power Rangers Ninja Steel (2 seizoenen)
Een groep tieners neemt het in Power Rangers Ninja Steel op tegen slechterik Galvanax. De Power Rangers zoals we ze kennen, maar dan met nieuwe castleden als de bekende superhelden.

Pablo Escobar: El Patrón del Mal
Er is al heel veel Pablo Escobar-materiaal op de streamingdienst te vinden, maar Netflix is er nog niet klaar mee. Duik nóg een keer in de wereld van de meest beruchte drugsbaron ooit met Pablo Escobar: El Patrón del Mal, een Colombiaanse televisieserie uit 2012.

Run On (seizoen 1)
Het Zuid-Koreaanse, romantische comedydrama Run On draait om een succesvolle hardloper die zijn leven al helemaal heeft uitgestippeld. Wanneer hij een charmante filmvertaalster ontmoet, gaat hij voor het eerst écht zijn eigen gang en volgt hij zijn hart.

Capitani (seizoen 1)
Een mysterieus dorpje, inwoners met geheimen voor elkaar en de verdachte dood van een tienermeisje: de Luxemburgse politieserie Capitani heeft het allemaal. Ook is er nog de norse, knappe inspecteur aan wie de serie haar naam dankt.

Buried by the Bernards (seizoen 1)
Een realityserie die de excentrieke familie Bernard volgt. Ze runnen een voordelig uitvaartcentrum en kibbelen constant over wie nu eigenlijk de baas is. De serie biedt een inkijkje in de wereld van begrafenisondernemers die proberen elkaar niet uit de tent te vechten.

Films

To All The Boys: Always and Forever
In het derde en laatste deel van deze Netflix Original zijn Lara Jean (Lana Condor) en Peter (Noah Centineo) nog steeds verliefd. Een probleem: de toekomst die ze samen hadden uitgestippeld, brokkelt af nadat Lara Jean op zoek moet naar een andere universiteit, terwijl Peter wel is toegelaten tot Stanford.

News of the World (2020)
In News of the World, van topregisseur Paul Greengrass, speelt Tom Hanks een oorlogsveteraan die in het wilde westen van 1870 krantenberichten verspreidt. Hij krijgt de moeilijke opdracht een meisje terug te brengen naar haar biologische familie, maar daar heeft zij absoluut geen zin in.

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn
Deze verfilming van Daphne Deckers' gelijknamige boek gooide vorig jaar hoge ogen in de bioscoop - voor zover dat toen mogelijk was. We volgen Iris (Barbara Sloesen) die, nadat de vader van haar pasgeboren kind de benen neemt, haar levensgeluk als vrijgezelle moeder terug wil pakken. Maar dat is nog knap lastig met haar drukke tv-carrière, alcoholverslaving en een hond die ook niet bepaald wil meewerken.

If Beale Street Could Talk
Na het meesterwerk Moonlight kwam regisseur Barry Jenkins met If Beale Street Could Talk. Dit intense relatiedrama speelt zich af in de New Yorkse wijk Harlem in de jaren zeventig. De zwangere Tish (KiKi Layne) voert een strijd om haar verloofde, die door een racistische agent onschuldig vastzit, te bevrijden.

Lassie
Filmhonden worden niet iconischer dan Lassie, de moeder aller Hollywoodviervoeters. In deze remake van de klassieker uit 1943 is het verhaal hetzelfde, maar wie een moderne versie zoekt, hoeft niet verder te zoeken.

Red Dot
Red Dot is een Zweedse psychologische thriller. Een koppel met een kindje op komst wil hun huwelijk een oppepper geven met een skitocht en nachtelijke kampeersessies. Plotseling komen ze erachter dat genadeloze moordenaars hen willen pakken.

The Misadventures of Hedi and Cokeman
De twee disfunctionele Parijse dealers Hedi en 'Cokeman' misbruiken hun familiebanden om hun minidrugsimperium een flinke boost te geven. Onderweg gaat alles mis wat mis kan gaan.

Documentaires

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel
Moorden, talloze zelfdodingen en verdwijningen: het beruchte Cecil Hotel in Los Angeles schreeuwde om een Netflix truecrimedocumentaire en die staat sinds deze week online.