Demi Lovato vertolkt de hoofdrol in de NBC-comedyserie Hungry. De serie draait om de leden van een praatgroep voor mensen met eetproblemen.

De 28-jarige Lovato speelt een lid dat deel uitmaakt van deze vriendengroep. Ze helpen elkaar niet alleen met de eetproblemen, maar ook met de zoektocht naar liefde en succes.

Sean Hayes, bekend als Jack McFarland uit Will & Grace, is naast Lovato producent van de serie. De actrice en zangeres was in het laatste seizoen van die show te zien als Jenny, de draagmoeder van Will Truman.

Lovato speelde ook daarvoor in verschillende series en films. Op haar tiende brak ze door met haar rol in de serie Barney & Friends en later was ze te zien in de Disney-film Camp Rock (2008) en het vervolg hierop. This Is Me, haar duet met Joe Jonas, behoort tot de soundtrack van Camp Rock. Het nummer leverde Lovato haar eerste hit op.

Hungry wordt geschreven door Suzanne Martin, die ook meewerkte aan Will & Grace en de sitcom Frasier. Het is nog niet bekend vanaf wanneer de serie te zien zal zijn.