Sex and the City krijgt mogelijk een zevende seizoen. Daar zouden momenteel gesprekken over gevoerd worden, meldt The New York Post. Hoofdrolspeelsters Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis zouden alle drie terugkeren, terwijl Kim Cattrall niet betrokken zou zijn bij het project.

Verdere details over de terugkeer van de serie zijn nog niet bekend, behalve dat ze vertoond zou worden op HBO Max, de streamingdienst van betaalzender HBO.

Sex and the City, dat over de seksuele escapades van vier vrouwen in New York gaat, was van 1998 tot 2004 op die zender te zien.

De reeks werd bekroond met tientallen belangrijke prijzen en geprezen om de openhartige manier waarop de vrouwen over seks praten en fantaseren. In 2008 en 2010 verschenen er nog twee bioscoopfilms, waarvan vooral de recentste niet goed ontvangen werd.

Met name Davis, die de rol van Charlotte speelde, liet weten open te staan voor deelname aan een nieuwe film of nieuw seizoen van de serie.

Cattrall, die te zien was als Samantha, zei eerder nooit vriendinnen te zijn geweest met de andere actrices. "Niemand probeert je nog eens een keertje te bellen om te vragen hoe het met je gaat", zei ze daarover.

Sex and the City twintig jaar oud: Waar zijn de vriendinnen nu?
126
Sex and the City twintig jaar oud: Waar zijn de vriendinnen nu?