Elke week breidt Netflix zijn aanbod uit met nieuwe series en films. Deze week zien we o.a. het tweede seizoen van Virgin River, nieuwe kerstfilms en een documentaire over Shawn Mendes.

Series

Heartbreak High

Tienerseries over opgroeien en alles wat daarbij komt kijken zijn er in overvloed, maar in de jaren 90 was Heartbreak High een enorme hit. Mishandeling, drugsgebruik, geweld, racisme - de Australische serie wond er absoluut geen doekjes om. Mede hierdoor was de serie erg populair onder middelbare scholieren. Alle zeven seizoenen verschenen deze week online.

ÜberWeihnachten

Bastian is een jonge muzikant die zijn geboortedorp verlaat voor een carrière in de grote stad. Helaas komt zijn carrière niet van de grond en keert hij voor de kerstdagen terug naar het ouderlijk huis. Daar wordt het er niet gezelliger op als zijn broer een relatie blijkt te hebben met zijn ex. De muzikant vlucht naar zijn grootmoeder voor troost.

Virgin River (seizoen 2)

Verloskundige Mel Monroe verhuist vanuit het drukke Los Angeles naar het dorpje Virgin River. Veel rust krijgt ze niet, want de inwoners van het gehucht hebben problemen zat. Mel wordt verliefd op de getraumatiseerde veteraan Jack, maar die krijgt een kind met iemand anders. Aan het einde van het eerste seizoen stond Mel op het punt te vertrekken, maar in het tweede seizoen keert ze tóch weer terug naar Virgin River. Moet Mel het kind van de man waar ze verliefd op is ter wereld brengen? Goed nieuws voor de fans: de serie is al verzekerd van een derde seizoen.

Films

The Christmas Chronicles 2

Na het succes van The Christmas Chronicles kwam deze week het vervolg uit. Chagrijnige tiener Kate loopt weg van huis en komt de Kerstman tegen. Hij heeft een probleem: het vervelende kind Belsnickel probeert het feest voor iedereen te verpesten. Op de Noordpool barst een magische strijd los waarin het lot van het Kerstfeest wordt beslist.

Christmas with the Kranks

De familie Krank (Tim Allen en Jamie Lee Curtis) slaan Kerst dit jaar over. Het versieren van hun huis is veel te duur en hun dochter is er toch niet bij dit jaar: zij zit in Peru. Met het geld dat ze besparen boeken ze een luxe cruise, maar hun buren (Dan Aykroyd en Emmet M. Walsh) eisen dat ze gezellig meedoen met de Christmas spirit.

Dolly Parton's Christmas on the Square

Dolly Parton komt dit jaar met haar eigen kerstmusical: Dolly Parton's Christmas on the Square. Regina Fuller (Christine Baranski) keert terug naar haar geboortedorp om mensen uit hun huizen te zetten. Er moet een nieuw winkelcentrum gebouwd worden en het halve dorp staat enorm in de weg. Kerstengel Dolly Parton laat Regina zien welke problemen de inwoners hebben, om haar hart te ontdooien. Ook Partons muzikale hitserie Heartstrings krijgt binnenkort een vervolg.

Hillbilly Elegy

Glenn Close speelt Bonnie Vance, een aan heroïne verslaafde moeder die in razend tempo het leven van haar kinderen verpest. Haar dochter Bev (Amy Adams) werkt als verpleegkundige, maar heeft zelf ook verslavingsproblemen. Haar zoon (Gabriel Basso) is net klaar met zijn studie rechten en probeert hard om aan de bak te komen, maar zijn carrière komt stil te liggen wanneer hij terug moet naar huis om zijn familie te helpen.

Bekijk hier de trailer van Hillbilly Elegy
148
Bekijk hier de trailer van Hillbilly Elegy

Instant Family

Mark Wahlberg en Rose Byrne besluiten drie kinderen te adopteren, maar tiener Lizzy (Isabela Moner) blijkt enorm rebels. Haar broertje en zusje zijn enorm blij met hun nieuwe ouders, maar Lizzy drijft ze bijna tot wanhoop.

Docu

Mosul

De documentaire Mosul gaat over de strijd die de internationale troepen voerden met IS in de enorme Irakese stad. Internationale troepen, soennieten, sjiieten, Koerden en christelijke strijders voerden een maandenlange, bittere strijd om de stad te bevrijden. Mosul laat zien hoe deze coalitie, die barstte van het onderlinge wantrouwen, samenwerkte tegen het kwaad van IS.

Shawn Mendes: In Wonder

Netflix plaatste deze week een optreden van Shawn Mendes online: Shawn Mendes: Live in Concert, én een documentaire: Shawn Mendes: In Wonder. In de documentaire volgen we Shawn Mendes, bekend van hits als Stitches en There's Nothing Holding Me Back, tijdens een wereldtournee. Hij vertelt over zijn sterrenstatus, relaties en muzikale toekomst.

Als je wilt zien wat er in november op Netflix verschenen is én er nog aankomt, lees dan hier verder.

Door: Superguide.nl