Iedere week breidt Netflix zijn aanbod uit met nieuwe films en series. Met deze week onder meer het allerlaatste seizoen van The Rain en een nieuwe interactieve film.

Series

World's Most Wanted (seizoen 1)

Elke aflevering van World's Most Wanted belicht criminelen die één ding gemeen hebben: ze zijn nog op vrije voeten.

The Rain (seizoen 3)

De postapocalyptische Deense serie The Rain loopt op zijn einde. In het derde en laatste seizoen zien we hoe hoofdpersonen Simone (Alba August) en Rasmus (Lucas Lynggaard Tønnesen), zus en broer, het niet eens worden. Hij wil mensen infecteren met het virus dat hem superkrachten gaf, terwijl zij juist op zoek wil naar een medicijn.

The Seven Deadly Sins (seizoen 4)

Seizoen 4 van de animeserie The Seven Deadly Sins, getiteld Imperial Wrath of the Gods, staat sinds deze week online. De show draait om een koninkrijk dat wordt overgenomen door tirannen. Een afgezette prinses gaat op zoek naar een ontbonden groep zondige ridders, de Holy Knights, om haar te helpen het rijk te heroveren.

Tiny Creatures (seizoen 1)

Wonderschone natuurserie die laat zien hoe kleine dieren leven en wat voor uitdagingen ze moeten trotseren. Aan de hand van acht verschillende locaties, en dus ook acht verschillende ecosystemen, leren we de dierenwereld beter kennen.

Bekijk hier de trailer van Tiny Creatures
85
Bekijk hier de trailer van Tiny Creatures

Alta Mar (seizoen 3)

In seizoen 3 van Alta Mar stappen de Villanueva-zussen weer aan boord, ditmaal naar Mexico. Er blijkt echter een wetenschapper mee te reizen die een dodelijk virus wil verspreiden.

Selling Sunset (seizoen 3)

In het nieuwe seizoen van Selling Sunset is Chrishell in een scheiding verwikkeld, gaat Christine trouwen en proberen de elitemakelaars van de Oppenheimer Group ook nog de meest luxueuze woningen te verkopen.

Films

Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend

Netflix' nieuwste interactieve film is gearriveerd. In Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend - een vervolg op de comedyserie - bepaalt de kijker hoe het verhaal loopt. Je begeleidt Kimmy (Ellie Kemper) en Titus (Titus Burgess) terwijl ze het opnemen tegen sekteleider Richard Wayne Gary Wayne (Jon Hamm). Met een fijne nieuwe rol voor Daniel Radcliffe als Kimmy's nieuwe liefde.

Work It

Work It is een dansfilm voor tieners met YouTube-ster Liza Koshy in de hoofdrol. In haar laatste jaar van de middelbare school probeert de stuntelige student Quinn Ackermann toegelaten te worden tot de universiteit van haar inmiddels overleden vader. Daarom tovert ze zichzelf en haar even stuntelige vrienden om tot dansprofessionals om mee te kunnen doen aan een prestigieuze danswedstrijd.

Groeten van Gerri

Undercover-held Frank Lammers schittert in een van de eerste tijdens de coronacrisis geproduceerde films: Groeten van Gerri. In deze tragikomedie volgen we docent Gerri van Vlokhoven, die per ongeluk met zijn onderbroek in beeld komt tijdens een virtuele les en viral gaat. De sociaal onhandige Gerri heeft geen idee hoe hij daarmee om moet gaan.

Bekijk hier de trailer van Groeten van Gerri
1
Bekijk hier de trailer van Groeten van Gerri

Malibu Rescue: The Next Wave

De junior strandwachten van The Flounders mogen de prestigieuze internationale Beachmaster-wedstrijd organiseren, maar als team USA uitvalt wegens een voedselvergiftiging, mogen The Flounders halsoverkop zélf meedoen.

The Last Castle

Robert Redford speelt in The Last Castle militair generaal Irwin. Die belandt na een rechtszaak in de maximaal beveiligde horrorgevangenis The Castle, geleid door de corrupte en meedogenloze cipier Colonel Winter (James Gandolfini). Irwin is het dictatoriale regime meer dan zat en weet medegevangen te overtuigen een opstand te beginnen.

Basic Instinct

De iconische klassieker Basic Instict, een erotische thriller van Paul Verhoeven, draait om de strijd tussen de gewelddadige agent Nick Curran (Michael Douglas) en de verleidelijke, van moord verdachte schrijfster Catherine Tramell (Sharon Stone). De twee belanden vervolgens in een gevaarlijke mindgame vol lust.

Stardust

Fantasyfilm Stardust heeft alles wat je van een fantasyfilm mag verwachten: een stel verlepte heksen, zwaardvechtende luchtpiraten en topacteurs (Michelle Pfeiffer, Robert De Niro, Claire Danes en Charlie Cox).

Documentaires

Anelka: Misunderstood

De docu Anelka: Misunderstood duikt in het leven van de Franse ex-voetballer Nicolas Anelka, wiens leven in de spotlights vaak werd omgeven door controverse en rellen. In de film komt hij zélf uitgebreid aan het woord. Daarnaast zitten er ook interviews in met voetbaliconen als Thierry Henry, Didier Drogba en coach Arsène Wenger.

Immigration Nation

Je hoort en leest veel over de VS en zijn immigratiebeleid, maar hoe zit het echt? De Netflix-docureeks Immigration Nation kreeg uitgebreid toegang tot zogenoemde ICE-operaties en opnames van migranten zelf, en schetst daardoor een eerlijk en diepgaand beeld van de hedendaagse stand van zaken.

Deze films en series verschijnen in augustus ook op Netflix