Zaterdag 13 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Tiger King

Extra aflevering Tiger King verschijnt woensdag in Nederland op Netflix

Netflix komt woensdag met een achtste aflevering voor hun goed bekeken documentairereeks Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. De aflevering verschijnt in de Verenigde Staten al op zondag. Acteur Joel McHale, onder meer bekend door comedyserie Community, laat via Twitter weten dat hij betrokken personen interviewt over de impact die de serie heeft gemaakt.
Door NU.nl

McHale vertelt dat hij spreekt met mensen als Jeff en Lauren Lowe, Erik Cowie, John Reike en Rick Kirkham. Hoofdpersoon Joe Maldonado-Passage, bekend als Joe Exotic, zit momenteel in de gevangenis en komt in de aankondiging niet ter sprake. Ook Carole Baskin en haar echtgenoot Howard, belangrijke figuren in de eerste zeven afleveringen, lijken niet in de nieuwe aflevering te zullen verschijnen.

Tiger King gaat over tijgerfokkers met privédierentuinen in de VS. De excentrieke figuren staan elkaar naar het leven en gaan steeds verder om hun gelijk te krijgen. Centraal staat de vete tussen Maldonado-Passage, die zijn eigen dierentuin heeft, en Baskin, die het opvangcentrum Big Cat Rescue runt.

De onthullende docureeks bleek de afgelopen dagen een hit. In Nederland staat de serie in de top drie van best bekeken titels op Netflix. In de VS keken er al 34 miljoen mensen.

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.

Lees meer over:

NetflixFilms & SeriesMedia en Cultuur

Aanbevolen artikelen