Er komt geen tweede seizoen van Messiah. Verschillende acteurs uit het eerste seizoen kondigen via Instagram aan dat Netflix de stekker uit het project heeft getrokken.

Actrice Michelle Monaghan, die de rol van CIA-agente Eva Geller speelt in de serie, schrijft op het sociale medium dat er tot haar verdriet geen tweede seizoen komt. "Ik ben iedereen die heeft gekeken en ons heeft gesteund en degenen van wie wij het wereldbeeld hebben kunnen verbreden dankbaar", schrijft ze.

Ze bedankt Michael Petroni, de maker van de serie, Netflix en de rest van het team voor de kans om naar enkele van "de mooiste en heiligste plekken op aarde" te reizen.

Acteur Wil Traval, die de rol van Will Mathers op zich nam, spreekt van een "verdrietige dag" nadat hij het nieuws van Netflix te horen kreeg. "Ik had gewild dat het anders was", schrijft hij op Instagram.

Messiah gaat over een CIA-agente die onderzoek doet naar een mysterieuze figuur (Mehdi Dehbi). Hij wordt door sommigen gezien als de nieuwe messias, maar de agente vermoedt dat hij een oplichter is.

Het eerste seizoen ging op 1 januari van dit jaar in première op Netflix. De streamingdienst heeft niet verklaard waarom de serie wordt stopgezet.