De première van het vierde seizoen van Fargo is wegens de uitbraak van het coronavirus uitgesteld. De start zou in april zijn. Dat melden diverse Amerikaanse media.

Meld je aan Wil je elke avond een update van het laatste coronanieuws ontvangen?

FX Networks, een kanaal dat onderdeel is van Disney, meldt dat de première van het vierde seizoen van Fargo is uitgesteld. De oorspronkelijke verschijningsdatum was 19 april, een nieuwe datum is nog niet vastgesteld.

De eerste drie seizoenen van Fargo, in Nederland te zien via Netflix, waren een grote hit. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1996 en speelt zich telkens af in verschillende tijdperken met verschillende acteurs.

Volg de laatste ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog.

Het coronavirus in het kort

  • Het coronavirus verspreidt zich vooral via nies- en hoestdruppeltjes. Het virus kan direct van mens op mens worden overgedragen of (voor beperkte tijd) via oppervlakken zoals deurklinken.
  • Een geïnfecteerde persoon besmet gemiddeld twee à drie anderen. De voorzorgsmaatregelen zijn nodig om dit in te dammen.
  • Verreweg de meeste patiënten hebben milde (griepachtige) klachten.
  • Bijna alle sterfgevallen betreffen ouderen of andere kwetsbaren, zoals hart-, long- of diabetespatiënten. Als iedereen de maatregelen naleeft, verkleint dat hun risico's.
  • Lees hier welke voorzorgsmaatregelen je moet nemen.