Elke week verschijnen er nieuwe films en series op Netflix. Deze week zijn dat bijvoorbeeld The Blacklist, Ares en Sex Education.

Series

The Blacklist (seizoen 6)

Het zesde seizoen van The Blacklist is vanaf deze week beschikbaar op Netflix. In dit seizoen lukt het deze Raymond 'Red' Reddington een stuk minder goed om zijn manipulatieve trucjes uit te voeren. De crimineel zit namelijk in de bak. Dat betekent echter niet dat de serie niet meer spannend is.

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez (seizoen 1)

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez vertelt het verhaal van de opkomst én de ondergang van Aaron Hernandez. Deze American football-speler groeide al snel uit tot een superster. Kort nadat hij een contract ter waarde van 40 miljoen dollar tekende, nam het sportsprookje echter een gruwelijke wending.

Bekijk deze lijst met nog meer goede truecrimedocumentaires op Netflix

Grace and Frankie (seizoen 6)

Grace and Frankie, over twee vriendinnen op leeftijd, is alweer toe aan zijn zesde seizoen. Een unieke prestatie voor een Netflix Original-serie. In dertien gloednieuwe afleveringen raken de ondernemers weer verzeild in allerlei gekke avonturen Tenminste: als hun ouderdomskwaaltjes dat toelaten.

Ares (seizoen 1)

Het heeft even geduurd, maar de eerste Nederlandse Netflix Original-serie is een feit. De psychologische horrorserie Ares vertelt over de ambitieuze studenten Rosa en Jacob, die worden uitgenodigd door een schimmige sociëteit in het centrum van Amsterdam.

Wil je goed voorbereid beginnen aan de serie? Lees dan deze vijf feitjes eens door

Sex Education (seizoen 2)

De coming-of-ageserie Sex Education volgt de tiener Otis, die een beetje een lastige relatie heeft met seksualiteit. Ondanks zijn eigen issues wordt Otis echter de seksvraagbaak van de school. Sex Education is een enorm bingewaardige serie.

Bekijk deze lijst met zeven andere goede series

Films

Warcraft

Verfilmingen van games worden over het algemeen niet zo heel goed ontvangen, toch is Warcraft zeker geen onaardige film. Terwijl een horde Orks de planeet Azeroth binnenvalt, staan er een paar helden op om het ware kwaad achter deze oorlog te stoppen. Onder hen is Travis Fimmel, die natuurlijk bekendheid vergaarde als Ragnar Lothbrok in Vikings.

The Founder

The Founder vertelt het waargebeurde verhaal van Ray Kroc. Deze vertegenwoordiger gaat diners af om milkshakemachines te verkopen. De zaken gaan best goed, maar hij stoort zich aan de slome service van de restaurants. Het restaurantje McDonald's heeft de zaken wel goed voor elkaar. Zodoende probeert Ray de eigenaars ervan te overtuigen hun formule uit te breiden.

A Fall from Grace

Het leven lacht Grace Waters weer toe: ze heeft na een rottige scheiding een nieuwe liefde ontmoet. Helaas blijkt hij niet goed voor Grace: hij verwoest haar leven en wellicht zelfs haar gezond verstand. Hoewel Grace bekent haar man vermoord te hebben, is haar advocaat sceptisch en vastberaden de waarheid te achterhalen.