Netflix heeft bevestigd dat er een derde seizoen van de serie You komt. Het nieuwe seizoen zal tien afleveringen tellen. De verschijningsdatum is nog niet bekendgemaakt.

De hoofdrolspeler Penn Badgley is in het nieuwe seizoen weer te zien, samen met de actrice Victoria Pedretti. Zij was ook te zien in het tweede seizoen. Op Tweede Kerstdag van het afgelopen jaar verscheen het tweede seizoen van You op Netflix.

In de serie speelt de 33-jarige Badgley de stalker Joe Goldberg. In het eerste seizoen ontwikkelt Goldberg een ongezonde obsessie voor een van zijn klanten (gespeeld door Elizabeth Lail) en begint hij haar te stalken. Ook in het tweede seizoen ontwikkelt hij een obsessie voor een vrouw. Zij wordt gespeeld door Pedretti.

Het verhaal van het eerste seizoen is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van auteur Caroline Kepnes. Het tweede seizoen is losjes gebaseerd op de vervolgroman Hidden Bodies.

Het eerste seizoen van You werd geproduceerd door Lifetime. Het tweede seizoen verscheen exclusief op Netflix. Ook het derde seizoen verschijnt exclusief op de streamingdienst.