Kristen Bell zal in de spin-off van de populaire serie Gossip Girl wederom te horen zijn als voice-over, meldt Variety donderdag. De actrice, die de hoofdrol speelt in de serie The Good Place, verzorgde zes seizoenen lang de 'stem' van de serie.

Het wordt de eerste klus voor Bell na de opnames van de comedy The Good Place, waarvan het laatste seizoen momenteel wordt uitgezonden. De actrice is binnenkort ook te horen in Frozen II, waarin ze de stem verzorgt van het personage Anna.

De spin-off van Gossip Girl, die te zien zal zijn op de nieuwe streamingdienst HBO Max, pakt niet het verhaal rond de originele personages op, maar zich acht jaar later afspelen en een nieuwe generatie tieners volgen.

Gossip Girl was van 2007 tot 2012 zes seizoenen lang te zien op de Amerikaanse zender The CW. In Nederland werd de serie uitgezonden op Net5.

Het verhaal draaide om een groepje rijke New Yorkse tieners op een privéschool in de Upper East Side. Rode draad van het verhaal was de website van de anonieme 'Gossip Girl', waarop alle schandalen en roddels over de scholieren te lezen waren. Bell verzorgt de stem van dit 'onzichtbare' personage.

De cast bestond uit onder anderen Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick en Taylor Momsen.