Er komt een nieuwe reeks van Famke Louise, de documentaire. Het vervolg op de vierdelige documentaire uit 2018 is in de maak, vertelt de zangeres woensdag in Beau.

Veel details over het project kan Famke Louise nog niet prijsgeven. "Ik ben er nog mee bezig", laat ze weten. "Ik weet niet wanneer de docu gaat uitkomen. Je gaat een groot contrast zien met het eerste deel."

In de eerste vierdelige reeks van Famke Louise, de documentaire is veel aandacht voor de negatieve reacties die de nu twintigjarige zangeres ontvangt via sociale media en tijdens optredens. Ze vertelt dat die negatieve berichten en de "haters" haar hebben geholpen met haar carrière.

"Het is niet goed", aldus de zangeres over de negatieve reacties. "Maar het is wel goed voor mij. Die negatieve aandacht heeft er wel voor gezorgd dat ik hier nu in de studio bij Beau zit. Aan het einde van de dag praten mensen wel over mij en dat helpt mij verder in mijn carrière. Dus daarvoor wil ik de haters eigenlijk bedanken."

'Ik had niet verwacht dat er positieve reacties zouden komen'

"Ik ben altijd blijven staan", vertelt ze over de keren dat ze tijdens optredens bekogeld werd met bier. "Het enige dat ik denk is: heerlijk, kom maar, dat komt morgen lekker in het nieuws. Het is niet prettig, maar er gooit maar één iemand een biertje. Er zijn ook heel veel mensen die wel speciaal voor mij komen. Als je door één gegooid biertje het podium af loopt, vind ik dat wel een beetje wack."

"Na deze docu is vrijwel alles veranderd in positiviteit voor mij", volgens de zangeres. "Ik had helemaal niet verwacht dat er positieve reacties zouden komen van de mensen. Mensen hebben gezien: dit meisje werkt echt hard en de manier waarop mensen haar behandelen, is niet cool."

De eerste reeks van Famke Louise, de documentaire is te zien via Videoland.

Famke Louise: 'Blijf nu staan als iemand bier gooit'
197
Famke Louise: 'Blijf nu staan als iemand bier gooit'