De opnames van de nieuwe James Bond-film No Time to Die zijn afgerond, meldt het officiële Twitter-account van James Bond zaterdag.

"Het zit erop. We zien jullie in april 2020 in de bioscoop", is te lezen in het bericht waarbij een foto van hoofdrolspeler Daniel Craig en regisseur Cary Joji Fukunaga te zien is.

Het nieuwe deel van James Bond is vanaf 3 april 2020 te zien in de bioscoop. Het is de laatste film waarin acteur Craig te zien zal zijn in de rol van de beroemde geheim agent.

Rami Malek (Bohemian Rhapsody) zal de rol van schurk op zich nemen. Lea Seydoux speelt opnieuw de rol van Madeleine Swan en Ralph Fiennes keert eveneens terug als zijn personage M. De Cubaanse actrice Ana de Armas zal te zien zijn als de nieuwe Bondgirl.

In No Time to Die is Bond met pensioen en geniet hij van een rustig leven in Jamaica. Dit is echter maar van korte duur: zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA duikt namelijk op om hem om hulp te vragen. '007' moet een gekidnapte wetenschapper redden, maar dat blijkt moeilijker dan verwacht.