Netflix ververst bijna dagelijks het aanbod. Met deze week onder meer de terugkeer van het Spaanse gevangenisdrama Vis a Vis, het laatste hoofdstuk van The Good Place en vijf seizoenen van South Park.

Series

Vis a Vis

Nadat ze is veroordeeld voor fraude, belandt de wereldvreemde Macarena in de gevangenis tussen de zware criminelen. En als ze daar wil overleven, zal ze zich snel moeten aanpassen. Dit Spaanse gevangenisdrama is toe aan een vierde seizoen en wordt al vergeleken met Orange Is the New Black.

Meer titels vind je in onze lijst met de beste misdaadseries op Netflix

The Good Place

In deze bovennatuurlijke comedyserie belandt Eleanor (Kristen Bell) na een bizar ongeluk in het hiernamaals, maar ze komt er al snel achter dat ook het paradijs niet zonder problemen is. Het vierde seizoen van de serie is nu op Netflix te zien.

Bekijk hier een selectie van de beste comedyseries op Netflix

Trailer The Good Place
140
Trailer The Good Place

South Park

Na hitseries als Friends, How I Met Your Mother en The Big Bang Theory heeft Netflix nu ook het eerste en zestiende tot en met negentiende seizoen van South Park toegevoegd. In deze spraakmakende animatieserie volgen we vier scholieren die alles en iedereen op de hak nemen. South Park wist al vijf Primetime Emmy Awards te winnen.

The Politician

Een rijkeluiszoontje hoopt ooit verkozen te worden tot de president van de Verenigde Staten. Voor het zover is, moet hij zich zien te bewijzen in de politieke arena van zijn middelbare school. Ryan Murphy is de maker van deze politieke satire en tekende eerder voor series als Glee en American Horror Story.

Abstract: The Art of Design

In deze docuserie komen baanbrekende ontwerpers aan het woord over hun leven, invloeden en belangrijkste creaties. In dit tweede seizoen worden de carrières van onder anderen Oscar-winnaar en kostuumontwerper Ruth Carter (Black Panther), productdesigner Ian Spalter (Nike, Instagram) en kunstenaar Olafur Eliasson belicht.

Films

We're the Millers

Op het eerste gezicht lijken de Millers het ideale Amerikaanse gezinnetje, maar in werkelijkheid zijn het vier losgeslagen criminelen die een grote partij drugs vanuit Mexico proberen te smokkelen. De hoofdrollen in deze misdaadcomedy zijn voor Jennifer Aniston (Friends) en Jason Sudeikis (Saturday Night Live).

In the Shadow of the Moon

Philadelphia wordt geplaagd door een sadistische seriemoordenaar die iedere negen jaar toeslaat. Een rechercheur is vastberaden om de mysterieuze moordenaar achter slot en grendel te krijgen.

Bekijk ook ons overzicht van de beste horrorfilms op Netflix

Power Rangers

Een aantal tieners vormen een superheldenteam. Samen moeten ze het opnemen tegen monsters, heksen en andere bovennatuurlijke bedreigingen, zoals superschurk Rita Repulsa. De film is gebaseerd op de gelijknamige jeugdserie uit de jaren negentig.

Deze jeugdseries verdienen wat ons betreft ook een eigen film

Misconduct

Een ambitieuze advocaat raakt verstrikt in een machtsstrijd tussen het hoofd van een farmaceutisch bedrijf en zijn partner. Hij komt er al snel achter dat de rivalen letterlijk over lijken gaan om hun doelen te bereiken. Ondanks de hoofdrollen van acteerkanonnen Al Pacino en Anthony Hopkins flopte Misconduct genadeloos in de bioscopen.

24 Hours to Live

Een overleden huurmoordenaar (Ethan Hawke) wordt tot leven gewekt door dezelfde mensen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn vrouw en kind. Nu heeft hij 24 uur om wraak te nemen. Om zijn doel te bereiken, moet hij echter samenwerken met de vrouw die hem gedood heeft.

Deze films en series verschenen in september ook op Netflix