Zondag 7 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Neymar

Netflix voegt scènes met voetballer Neymar toe aan La casa de papel

Netflix heeft aan twee afleveringen van het derde seizoen van La casa de papel scènes toegevoegd waarin de voetballer Neymar te zien is. De fragmenten waren eerder uit de serie geknipt omdat de Braziliaan werd beschuldigd van verkrachting.
Door NU.nl

Neymar (27) werd twee maanden geleden door een Braziliaans model beschuldigd van verkrachting. De aanvaller van Paris Saint-Germain heeft toegegeven de vrouw in Parijs te hebben ontmoet, maar hij heeft de beschuldigingen altijd ontkend. De rechter seponeerde de zaak een paar weken geleden, omdat er onvoldoende bewijs was.

De voetballer plaatste dinsdag een korte video, waarin hij duidelijk maakt dat hij meespeelt in de serie. "Ik heb mijn droom laten uitkomen en maak deel uit van mijn favoriete serie. Nu kan ik João (het personage dat hij speelt, red.) met iedereen delen."

Netflix heeft de scènes met Neymar toegevoegd aan de zesde en achtste aflevering van La casa de papel. Het is niet de eerste keer dat hij acteert in een grote productie: eerder was de stervoetballer te zien in xXx: Reactivated.

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.

Lees meer over:

NeymarFilms & SeriesEntertainment

Aanbevolen artikelen