Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor donderdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.

Documentaire: Dirty Vegan

22.30-23.05 uur op NPO3

In deze aflevering moet Matthew Pritchard een stevig, eiwitrijk feestmaal bereiden voor het damesrugbyteam Llanelli Scarlets. Ze moeten hun rivaal Bath zien te verslaan, maar kan dat wel zonder dierlijke producten als sportvoeding?

Realityprogramma: Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

21.30-22.35 uur op SBS6

Fritz durfde zijn huis niet meer uit, omdat hij bang was dat zijn buurman Appie dan z'n kans zou grijpen om aan de woning te sleutelen. De strijd liep zo uit de hand dat de mannen zelfs al op de vuist waren gegaan. In de nieuwste aflevering wordt teruggeblikt op de zaak en bekeken hoe het nu met de twee heren gaat.

Voor de liefhebbers van realityseries, stelde Superguide een overzicht met Netflix-titels samen.

Bekijk ook dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week op Netflix zijn verschenen

Documentaire: 3Doc: 42 Grams - An Evolution of a Chef

21.00-22.30 uur op NPO3

Chef Jake Bickelhaupt begon met zijn vrouw in zijn eigen huis een illegaal restaurant waarmee hij in korte tijd grote bekendheid kreeg. Deze documentaire toont dat het plotselinge succes ook zijn tol eist.

Bekijk ook deze lijst met zes culinaire series en shows

Realityprogramma: Help, mijn man is klusser!

20.30-21.30 uur op RTL 4

Annemarie en Nick leven al jaren met hun twee jonge kinderen in een kille garage. Nick heeft hun ruime villa namelijk helemaal gestript en boekt totaal geen vooruitgang meer. Annemarie is het zat om met emmers de wc door te spoelen en de kinderen te wassen in een speciekuip. Tijd om John Williams en het klusteam in te schakelen.

Film: Memento

21.30-23.25 uur op Canvas

Leonard (Guy Pearce) is uit op wraak op de moordenaar van zijn vrouw, maar door zijn slechte geheugen kan hij alleen behoorlijk functioneren door constant aantekeningen en polaroidfoto's te maken. Regisseur Christopher Nolan (Inception, Interstellar) brak internationaal door met deze psychologische thriller, die andersom wordt verteld.

Bekijk ook welke nieuwe films en series naar Netflix komen in augustus

Bekijk hier de trailer van Memento
142
Bekijk hier de trailer van Memento