De Netflix-serie Queer Eye is in de prijzen gevallen bij de Critics' Choice Real TV Awards. Het make-overprogramma kreeg vier awards.

Queer Eye won de prijs voor beste lifestyleprogramma op het gebied van mode en beauty en beste gestructureerde show. Daarnaast ging de award voor beste cast in een serie zonder script naar de mannen die de make-overs verrichten. Jonathan van Ness, een van de 'Fab 5' zoals ze zichzelf noemen, werd uitgeroepen tot mannelijke ster van het jaar.

De show waarin vijf homoseksuele mannen een make-over geven op het gebied van kleding, kapsel, huis en kook- en eetgewoontes om de levenskwaliteit van de kandidaat te verbeteren, keerde in 2018 in een nieuwe versie met een nieuwe cast terug op Netflix. Er zijn sindsdien drie seizoenen verschenen.

Naast Queer Eye viel James Corden ook in de prijzen als beste presentator. Ook voor zijn Late Late Show en Carpool Karaoke kreeg hij awards. RuPaul's Drag Race won de Critics' Choice Award voor beste show met een competitief element terwijl The Voice de prijs voor beste liveshow in ontvangst mocht nemen.