Daniel Craig heeft de opnames voor Bond 25 moeten staken vanwege een enkelblessure. The Sun meldt dinsdag dat de 51-jarige acteur van Jamaica naar de Verenigde Staten is gevlogen om daar behandeld te worden.

Craig zou de blessure hebben opgelopen tijdens een van de laatste scènes die op Jamaica gedraaid zouden worden. De acteur zou voor de film een sprint hebben getrokken en zijn uitgegleden, melden bronnen aan The Sun.

De opnames die komend weekend in de Londense Pinewood Studio's gepland stonden, zijn vanwege Craigs blessure geannuleerd.

Het is niet de eerste keer dat Craig letsel oploopt tijdens opnames voor een Bond-film. Zo verloor hij tijdens een vechtscène voor Casino Royale (2006) zijn voortanden. In 2015 werden de opnames voor Spectre twee weken stopgezet vanwege een knieblessure die Craig tijdens een vechtscène had opgelopen.

De productie van de nieuwste Bond-film kampte eerder al met tegenslagen. Zo stapte Danny Boyle op als regisseur en moest het scenario van de film worden herschreven met uitstel van de opnames en de release tot gevolg. Vooralsnog blijft de releasedatum van Bond 25 op 8 april 2020 staan.