Elke week worden er nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Deze verschenen de afgelopen week op de streamingservice.

Series

Santa Clarita Diet
Drew Barrymore en Timothy Olyphant zijn terug als makelaarskoppel Sheila en Joel Hammond in het derde seizoen van de horrorcomedy Santa Clarita Diet. De twee moeten zich nog steeds in allerlei bochten wringen om Sheila’s grote geheim – ze is een zombie – ook écht geheim te houden. Dit wordt echter steeds moeilijker.

Zin in meer zombies? Dit zijn de beste zombiefilms aller tijden.

On My Block
Coming of age-serie On My Block, over een tienervriendengroep in L.A., keert eindelijk terug op Netflix. Voor de fans van deze sitcom is dat een hele opluchting: de grote cliffhanger van seizoen 1 liet de kijker met enorm veel vragen achter, in het bijzonder over personages Ruby en Olivia.

Z Nation
Zombieserie die niet bij de zombie-uitbraak maar juist drie jaar later van start gaat. Een team overlevers probeert met gevaar voor eigen leven de enige bekende overlevende van de pest te vervoeren. Kan hij een nieuw vaccin ontwikkelen? Netflix zette zaterdag het vierde seizoen online.

Ainori Love Wagon: Asian Journey
Vind je dat alle reality-datingshows van tegenwoordig allemaal een beetje op elkaar lijken? Geef dan Ainori Love Wagon eens een kans. Het tweede seizoen van deze 'rijdende' datingserie staat nu op Netflix. Zeven single mannen en vrouwen die elkaar niet kennen, rijden in een roze bus door Azië. De eindbestemming? Japan. Hopelijk mét een partner.

Osmosis
Een gloednieuwe Netflix Original-serie die een beetje doet denken aan Black Mirror. Ook hier staat technologie, en de enorme valkuilen ervan, centraal. Broer en zus Paul en Esther staan op het punt hun nieuwe uitvinding, Osmosis, te testen. Ze plaatsen nanobots in de hersenen van hun patiënten die hiermee hun ultieme soulmate kunnen vinden. Uiteraard gaat er van alles mis.

Traitors
De jonge, ambitieuze Feef (Emma Appleton), die voor de Britse overheid werkt, accepteert in de thrillerserie Traitors een mysterieus aanbod. Een geheimzinnige Amerikaanse spion wil dat Feef infiltreert in haar eigen overheid om een Russische spion te vinden. Setting: net na de Tweede Wereldoorlog.

Bekijk hier alvast welke nieuwe Netflix-films en -series in april uitkomen.

Traitors
59
Traitors

Films

The Highwaymen
Woody Harrelson en Kevin Costner spelen in Netflix Original The Highwaymen twee gepensioneerde Texas Rangers in de jaren dertig. Hun doel? Het beruchte en verliefde roof- en moordduo Bonnie en Clyde pakken. Uiteraard gebaseerd op het sensationele waargebeurde verhaal, maar dan eens niet vanuit het Bonnie en Clyde-perspectief.

Ben je overigens nog niet helemaal bij met alle Netflix-releases? Deze films en series kwamen deze maand allemaal uit.

Inglorious Basterds
Quentin Tarantino’s oorlogsfilm volgt het verhaal van de 'Basterds', een groep beruchte Joods-Amerikaanse soldaten onder leiding van sergeant Aldo Raine (Brad Pitt). De groep nazi-jagers neemt het tijdens de Tweede Wereldoorlog op tegen de SS-Standartenführer Hans Landa, bijnaam ‘De Jodenjager’. Een rol van Christoph Waltz, die door deze film pas écht doorbrak in Hollywood.

Trailer Inglourious Basterds
105
Trailer Inglourious BasterdsThe Legend of Cocaine Island
Weer een soort true crime-achtige documentaire waar Netflix inmiddels wel om bekendstaat. De documentaire The Legend of Cocaine Island volgt het waargebeurde verhaal van de failliete Amerikaanse ondernemer Rodney Hyden. In 2012 komt hij via via in aanraking met een geheime schatkaart die wijst op een verborgen voorraadje cocaïne (van 2 miljoen dollar) die ergens op een eilandje in Puerto Rico verborgen ligt. Hyden trekt de stoute schoenen aan en gaat op zoek.

Nerve
Middelbare scholier Vee (Emma Roberts) raakt in Nerve verstrengeld in een online versie van Truth or Dare. Haar acties leveren geld op, maar tegelijkertijd voert een groep anonieme kijkers de druk steeds verder op met gevaarlijke en onverantwoorde 'dares'.

Niet tevreden met het Netflix-aanbod? Je kunt nu ook zelf film- en serieverzoeken indienen.

Deepwater Horizon
Spectaculaire actiefilm gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Deepwater Horizon volgt Mike Williams (Mark Wahlberg) en Jimmy Harrell (Kurt Russell), twee medewerkers van het gelijknamige olieplatform. In april 2010 gaat het echter gruwelijk mis: het platform explodeert. Mike en Jimmy proberen hun collega’s in leven te houden terwijl de grootste milieuramp in de Amerikaanse geschiedenis zich ontvouwt.

De Matchmaker
Populaire Nederlandse romantische komedie over fotograaf en wereldreiziger Chris (Benja Bruijning). Hij gaat vanwege geldgebrek weer bij zijn moeder Marja (Ariane Schutler) wonen en besluit om een promofilmpje te maken voor haar profiel op een datingsite. Opeens stromen de reacties van gewillige mannen binnen. Nu is Chris opeens zijn moeders datingcoach.

De Matchmaker
146
De Matchmaker

Bron: Superguide.nl