De comedy Grace and Frankie krijgt een zesde seizoen op Netflix. In de serie pakken twee dames op leeftijd (Jane Fonda en Lily Tomlin) hun leven weer op, nadat hun echtgenoten hadden bekend stiekem een relatie te hebben.

De streamingservice maakt het nieuws bekend vlak voor het vijfde seizoen van Grace and Frankie van start gaat. Dat seizoen start op vrijdag.

Om de reeks te promoten, waren de actrices dinsdag te gast bij de middagtalkshow van Ellen DeGeneres. De presentatrice stond even met haar mond vol tanden toen de 81-jarige Fonda (81) uitgebreid vertelde over een vibratorscène in de serie, net nadat DeGeneres had gezegd dat het om een product ging waar ze het in de show niet over kon hebben.

In Grace and Frankie brengen de titelpersonages seksspeeltjes voor oudere mensen op de markt. Het acteerduo onthulde dat ze ook zijn gevraagd om in zee te gaan met een merk dat echt in seksspeeltjes handelt.

De actrices lieten weten dat ze niet op het aanbod zijn ingegaan. "Want ze wilden dat we een demonstratievideo maakten", grapte de 79-jarige Tomlin.