Donderdag 29 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Mission: Impossible - Ghost Protocol, Tom Cruise

Tom Cruise maakt nog twee Mission: Impossible-films

Tom Cruise is nog niet klaar met het personage Ethan Hunt. De acteur kondigde maandag aan dat hij heeft getekend voor nog twee Mission: Impossible-films, de zevende en achtste uit de reeks.
Door BuzzE

Regisseur Christopher McQuarrie verklapte het nieuws al even voordat Cruise zijn mededeling op Twitter deed. De regisseur van de laatste MI-films, Rogue Nation en Fallout, twitterde: "Missie: Geaccepteerd." Volgens Variety zal hij de komende twee films ook regisseren en schrijven.

De nog titelloze films komen uit in 2021 en 2022. Cruise (56) kruipt voor de sequel Maverick weer in de huid van zijn personage uit de film Top Gun. Het vervolg verschijnt in 2020.

De eerste Mission: Impossible kwam uit in 1996. De zes films die tot nu toe zijn gemaakt, hebben zo'n 3,5 miljard dollar opgeleverd. De laatste film, die afgelopen zomer uitkwam, droeg daar het meest aan bij. Fallout bracht een kleine 800 miljoen dollar in het laatje.

Beeld uit video: Henry Cavill improviseerde helikopterstunt2:47
Afspelen knop

Henry Cavill improviseerde helikopterstunt

Henry Cavill improviseerde helikopterstunt

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.

Lees meer over:

Tom CruiseFilms & SeriesEntertainmentMission Impossible

Aanbevolen artikelen