Woensdag 17 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Laatste seizoen Game of Thrones te zien vanaf 14 april, Nederland dag later

Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones zal vanaf 14 april 2019 worden uitgezonden in de VS. In Nederland is de start van het seizoen een dag later te zien.
Door NU.nl

Eerder was al bekendgemaakt dat de laatste reeks in de serie zes afleveringen zal bevatten. Naar de laatste aflevering van het zevende seizoen keken 16,5 miljoen mensen. Ziggo zendt de laatste reeks in Nederland uit. 

De makers van Game of Thrones lieten eerder weten dat ze meerdere scenario's voor de finale van de serie filmen, omdat ze niet willen dat het voor de makers en acteurs duidelijk is hoe de serie eindigt. 

Ook de hoofdrolspelers van de succesvolle serie die in 2011 startte, weten niet wat er met hun personages gaat gebeuren. De cast zal naar de laatste aflevering moeten kijken om te zien welk scenario is gekozen.

Volgens acteur Kit Harington, die de rol van Jon Snow vertolkt, waren de laatste opnames zwaar. De spelers hadden een tekort aan slaap en hadden er genoeg van, zei hij eerder in een interview met GQ Australia.

Beeld uit video: Trailer laatste seizoen Game of Thrones0:27
Afspelen knop

Trailer laatste seizoen Game of Thrones

Trailer laatste seizoen Game of Thrones

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.
Lees meer over:
Game of ThronesFilms & SeriesEntertainment

Aanbevolen artikelen