Julie Andrews heeft zich laten casten voor een rol in de superheldenfilm Aquaman. De ster uit de filmklassiekers The Sound Of Music en Mary Poppins is de stemactrice van het mythische zeewezen Karathen.

"We wilden dat Karathen de stem zou hebben van een klassieke Britse actrice, hoewel de stem enigszins digitaal vervormd is", zegt de producent Peter Safran tegen het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly. "We kwamen erachter dat Julie enthousiast was en beschikbaar. Haar casten was een no brainer", vervolgt Safran.

Aquaman vertelt het verhaal van Arthur Curry (Jason Momoa) die erfgenaam van Atlantis is en zich moet bewijzen als grote leider. De film komt uit op 21 december.

Twee dagen eerder vindt de release van Mary Poppins Returns plaats, het officiële vervolg van de originele Mary Poppins-film uit 1964 met Julie Andrews in de hoofdrol. Over het vervolg van de Mary Poppins-film was Andrews helder: ze staat er volledig achter maar wil niet in de film spelen om te voorkomen dat ze de aandacht van hoofdrolspeelster Emily Blunt af zou leiden.