Paul Groot en Owen Schumacher zullen binnenkort samen in een film te zien zijn. Het voormalige Koefnoen-duo speelt in de romcom Wat is dan Liefde, maken producent KeyFilm en distributeur Independent Films woensdag bekend

Groot en Schumacher spelen in de film partners in een advocatenkantoor. Aiko Beemsterboer, Hannah van Lunteren, Beppie Melissen, Rene van 't Hof, Esther Scheldwacht en Aus Greidanus sr. hebben bijrollen in de film bemachtigd.

Melissen en Van 't Hof spelen de ouders van hoofdpersoon Cato. Scheldwacht en Greidanus zijn te zien als de ouders van Gijs, het andere hoofdpersonage.

Eerder werd al bekend dat Elise Schaap en Maarten Heijmans de hoofdrollen vertolken. Schaap speelt Cato, een idealistische advocaat met een nuchtere kijk op de liefde. Heijmans vertolkt de rol van haar collega Gijs, een advocaat die vooral wil scoren in zijn werk en de liefde.

Film volgend jaar december 2019 in bioscoop

De regie van Wat is dan Liefde is in handen van Aniëlle Webster, die vorig jaar succes had met Huisvrouwen Bestaan Niet. Het scenario is geschreven door Dorien Goertzen (Nieuwe Buren). De opnames zijn vorige week van start gegaan.

Distributeur Independent Films brengt Wat Is Dan Liefde op 19 december 2019 uit in de bioscoop.