Famke Louise geeft in een vierdelige documentaireserie een inkijkje in haar leven als zangeres, YouTuber en model. Het eindproduct, dat vanaf 4 november te zien is bij Videoland, gaf haar een bijzondere blik op haar eigen leven.

"Ik vond het best confronterend om alles terug te zien, maar ik geniet van elke seconde van mijn leven op dit moment. Er zijn goede en slechte momenten, maar ik blijf hard werken", zegt de artiest in een persbericht. 

Famke Louise, die eigenlijk Famke Meijer heet, vond het daarnaast wat onwennig om gevolgd te volgen door de camera, ondanks dat ze vlogs maakt (ruim 300.000 abonnees op YouTube) en artiest is.

Het portret van de negentienjarige YouTuber is gemaakt door Elza Jo Tratlehner. "Ik vond het heel inspirerend om Famke zo dicht op de huid te volgen", zegt Tratlehner in een reactie. 

"Voor mij staat zij model voor het nieuwe feminisme. Ze heeft zo'n enorm doorzettingsvermogen, is een ontzettend sterke vrouw en heeft een eigen, interessante kijk op de wereld en de positie van de vrouw."