Korneel Evers, Peter Faber, Jaap Spijkers en Marisa van Eyle hebben bijrollen in de nieuwe komische liefdesfilm All You Need Is Love. Ook Fahd Larhzaoui, Raymonde de Kuyper, Mike Reus en Joan Nederlof zijn in de film te zien, meldt distributeur Dutch FilmWorks op zijn website.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Fedja van Huêt de rol van de op Robert ten Brink geïnspireerde Dr. Love gaat spelen. Ook zijn er rollen voor onder anderen Frank Lammers, Hajo Bruins, Loes Haverkort, Rop Verheijen, Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra en Anniek Pheifer.

De film speelt zich af aan de vooravond van de befaamde kerstspecial, als Dr. Love plotseling verdwijnt. Hij is na het overlijden van zijn vrouw zijn geloof in de liefde kwijtgeraakt en vlucht zonder dat zijn redactie het weet naar de Schotse Hooglanden voor een wandeltocht ter nagedachtenis aan zijn geliefde. Ondertussen zoeken zijn producer en de voltallige redactie wanhopig naar een nieuwe presentator.

All You Need Is Love is vanaf december te zien in de Nederlandse bioscopen. Paula van der Oest is verantwoordelijk voor het scenario en de regie is in handen van Will Koopman (Gooische Vrouwen).