Elke week worden er nieuwe films, series en documentaires toegevoegd op Netflix. Deze titels verschenen afgelopen week op de streamingdienst.

Series

Fan van Twilight, Riverdale, 13 reasons why, The OA en The 100? Dan raadt Netflix het nieuwste The Innocents aan, dat een liefdesbaby van de vijf genoemde series zou zijn. The Innocents volgt de tieners June en Harry die van huis weggelopen zijn om bij elkaar te kunnen zijn. De kalverliefde lijkt echter al snel het middelpunt van gevaarlijke en mysterieuze krachten te zijn.

Ook nieuw van Netflix is de horrorserie Ghoul, waarin een verhoor van een militaire gevangene na angstaanjagend gedrag plotseling verandert in een strijd om te overleven. Lijkt dit je wat? Dan mag je deze vijf horrorseries op Netflix ook zeker niet missen.

Ook spannend: het eerste seizoen van de Finse serie Karppi (Deadwind) over een detective die zich op een moordzaak stort, wat uiteraard niet zonder gevolgen blijft.

Voor wat luchtiger vermaak kijk je het tweede seizoen van de komedieserie Marlon, of het eerste seizoen van Great News, over een nieuwsproducente wier moeder bij haar tv-zender komt stage lopen.

In het genre 'reality' staat nu het eerste seizoen van de Buzzfeed-docuserie Follow This online, waarin je verslaggevers van Buzzfeed volgt tijdens hun onderzoek naar de meest uiteenlopende onderwerpen. En in The Investigator: A British Crime Story wordt een dertig jaar oude verdwijningszaak heropend, op zoek naar antwoorden.

Sportfans kijken naar het eerste seizoen van Becoming Champions. Deze serie vertelt de verhalen achter sporters en landen die het wereldkampioenschap voetbal hebben gewonnen.

De kinderen kunnen kijken naar seizoen 2 van Ask The Storybots en het derde seizoen van Trolls: Door met de Beat.

Bekijk bij Superguide welke series er nog meer op Netflix te zien zijn.

Films

Vanavond tijd voor een film? Waarom niet weer eens naar Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge kijken? Ook leuk: The Hitman's Bodyguard met Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson die grotendeels in Amsterdam is opgenomen. Wist je al dat er een vervolg op de planning staat?

Ook horrorfilm The Roommate over een geobsedeerde kamergenoot staat nu online. Net als The Afterparty, over een opkomende rapper en zijn beste vriend, die één nacht hebben om zichzelf de wereld van roem en bekendheid in te katapulteren. En in de actiekomedie I Spy spelen Eddie Murphy en Owen Wilson twee rivaliserende CIA-agenten die moeten leren samenwerken.

Ook de films Raajneeti, Party Monster Scratching the Surface en Rang De Basanti zijn nu te bekijken. Voor de kinderen zijn Open Season 3 en The Swan Princess: Escape from Castle Mountain te zien.

Bekijk bij Superguide welke films er nog meer te zien zijn op Netflix.