Acteurs Elise Schaap, Tjitske Reidinga, Olga Zuiderhoek, Mark Rietman en Gijs Scholten van Aschat gaan een rol spelen in de film April, May en June. De opnames gaan eind augustus van start.

De Mol vertolkt met Schaap en Reidinga de hoofdrol in de film. Ook Bas Hoeflaak, bekend als de ene helft van cabaretduo Droog Brood, speelt een rol. Dat schrijft LINDAnieuws maandag.

Het verhaal, bedacht door De Mol, draait om drie halfzussen die bijeen worden geroepen door hun zieke moeder. Zij wil zich laten euthaniseren, maar kan dat pas doen als een van de zussen belooft voor hun autistische broer te zorgen. De zussen, die alle drie een andere vader hebben, vinden zichzelf daar ongeschikt voor en zijn bovendien ook nogal van elkaar vervreemd.

De Mol maakt de film samen met Gooische Vrouwen-regisseur Wil Koopman en scenarioschrijver Frank Houtappels. "Zij weten precies hoe ik het verhaal voor me zie en waar de humor zit. Tijdens het lezen van het script moesten we op dezelfde momenten lachen." Volgens De Mol wordt de film een komisch drama.

April, May en June gaat op 11 maart 2019 in première.