Woensdag 10 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Hillary Clinton

Gastrol Hillary Clinton en andere oud-ministers in Amerikaanse tv-serie

De Amerikaanse tv-serie Madam Secretary heeft voor de eerste aflevering van het vijfde seizoen onder anderen Hillary Clinton als gastacteur gestrikt.
Door BuzzE/NU.nl

Ook Madeleine Albright en Colin Powell, net als Clinton voormalige ministers van Buitenlandse Zaken in de Verenigde Staten, zullen hun opwachting maken in de seizoensopening van de politieke dramashow van de zender CBS.

Op Instagram werd een foto van de oud-ministers met hoofdrolspeelster Téa Leoni geplaatst. Voor Clinton en Powell is het hun debuut in de show, waarin Albright al eens eerder te zien was.

De zender is zeer verheugd over de deelname van de drie. "Drie van zulke powerhouses in onze show is fantastisch. Dat we een dag hebben kunnen vinden waarop ze allemaal beschikbaar waren, was een wonder! Wij verwelkomen minister Clinton, minister Albright en generaal Powell in onze Madam Secretary-familie."

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.

Lees meer over:

Hillary ClintonFilms & Series

Aanbevolen artikelen