Zondag 14 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Cast GTST

Slot GTST moest door 'recente gebeurtenis' binnen week worden gemaakt

De nieuwe zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) heeft producent Rohan Gottschalk hartkloppingen bezorgd.
Door BuzzE

Vanwege "overeenkomsten met een recente gebeurtenis in het echte leven" moest de seizoensafsluiting van de soap opnieuw worden opgenomen. "Er gaan normaal gesproken maanden voorbereiding aan de cliffhanger vooraf. Nu moesten we het circus binnen een week opnieuw optuigen."

Gottschalk kreeg daar naar eigen zeggen hartkloppingen van. "Je wilt niet een lullige afsluiter hebben. Het was met bloed, zweet en tranen, maar de kijker zal er niks van merken. Ik denk dat het zelfs beter is geworden dan het origineel."

Beaudil Elzenga, die de rol van Loes de Haan vertolkt, heeft een aandeel in de laatste aflevering voor de zomer. "In het begin werd op sociale media heel positief op haar personage gereageerd. Inmiddels, door het goede spel van Beaudil, haat het publiek haar. Dat was ook een beetje de bedoeling: zij heeft zich ontpopt als psychopaat", aldus Gottschalk.

Elzenga licht richting de cliffhanger, die vrijdag uitgezonden wordt, alvast een klein tipje van de sluier op. "We hebben veel geoefend vooraf, vooral voor vechtscènes. Het was ontzettend fysiek."


Lees meer over:

Films & Series

Aanbevolen artikelen