Romantische komedie waarin Debra Messing (Will & Grace) zich de gebruikelijke misverstanden op haar hals haalt.
#

Bekijk trailer: Modem/ Breedband

Bruidspartijen blijven filmmakers kennelijk stimuleren: waren we The Wedding Planner alweer bijna vergeten, komt nu The Wedding Date. En later dit jaar spelen Owen Wilson en Vince Vaughn The Wedding Crashers: twee vrolijke vrijgezellen die onuitgenodigd bruiloftsfeestjes aflopen om daar vrouwen te versieren.

My Best Friend's Wedding

Dat is het soort gasten dat Kat Ellis (Debra Messing) wil vermijden wanneer haar zus gaat trouwen. Kat is een happy single, maar huurt voor het feest een mannelijke escort (Dermot Mulroney) in, die voor haar vriend moet doorgaan. Zo hoopt ze in elk geval indruk te maken op haar ex-vriendje, die ook is uitgenodigd op de bruiloft. Die rare noodgreep zorgt uiteraard weer tot verwikkelingen die Kat niet meer in de hand heeft en ons weer doen denken aan bruiloftskomedies als My Best Friend's Wedding.

Daarin was dezelfde Dermot Mulroney nog de inzet van de strijd tussen Julia Roberts en Cameron Diaz. Er lijkt dus weinig origineels aan The Wedding Date te zijn, dat op de Rotten Tomatoes-website niet hoger dan een 1,1 scoorde. Met haar ervaring in sit-coms zal Messing wel raad weten met komedie en vrouwen mogen aan het slot een traantje wegpinken, maar mannen zullen later dit jaar vast meer lol beleven aan The Wedding Crashers.

In 50 zalen