Peter Paul Muller en Annet Malherbe zijn toegevoegd aan de cast van de film All You Need Is Love.

Ook Frank Lammers, Diederik Ebbinge, Trudy Labij, Ilias Addab en Yannick Jozefzoon maken hun opwachting, zo heeft distributeur Dutch FilmWorks bekendgemaakt.

De film speelt zich af aan de vooravond van de befaamde kerstspecial van het televisieprogramma All You Need Is Love, als Dr. Love plotseling verdwijnt.

Hij is na het overlijden van zijn vrouw zijn geloof in de liefde kwijtgeraakt en vlucht, zonder dat zijn redactie het weet, naar de Schotse hooglanden voor een wandeltocht ter nagedachtenis aan zijn geliefde. Ondertussen zoeken zijn producer en de voltallige redactie wanhopig naar een nieuwe presentator.

Dr. Love

De afgelopen dagen werden de opnames in de All You Need Is Love-kerststudio opgenomen. Eerder werd al bekend dat Fedja van Huêt de rol van de op Robert ten Brink geïnspireerde Dr. Love gaat spelen.

Verder zijn er rollen voor onder meer Bracha van Doesburgh, Rop Verheijen, Waldemar Torenstra, Anniek Pheifer, Eva Laurenssen, Peter Blok, Loes Haverkort en Tina de Bruin.

All You Need Is Love is vanaf december te zien in de bioscoop. Paula van der Oest is verantwoordelijk voor het scenario, de regie is in handen van Will Koopman (Gooische Vrouwen).

Job Gosschalk zou de film in eerste instantie regisseren, maar zag hiervan af na onthullingen over zijn seksuele wangedrag.