Quentin Tarantino claimt nog recht te hebben op zo'n 3,5 miljoen euro aan royalties van het inmiddels failliet verklaarde bedrijf The Weinstein Company. Hij zou de royalties moeten krijgen voor vier projecten die hij in samenwerking met de filmstudio maakte.

Het totaalbedrag is een optelsom van geld dat Tarantino nog krijgt voor de films Grindhouse, Inglorious Bastards, Django Unchained en The Hateful Eight. Of de regisseur zijn geld ooit krijgt, valt nog te bezien. Hij is inmiddels een van de vele A-sterren, en andere schuldeisers, die hun advocaten op het bedrijf afsturen om geld te innen.

Onder anderen Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Heidi Klum, Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Meryl Streep, George Clooney en Robert DeNiro zouden nog geld tegoed hebben van TWC. Ook Malia Obama, dochter van voormalig president Barack Obama, zou nog op haar geld wachten. Zij liep vorige zomer stage bij de filmstudio.

The Weinstein Company moest faillisement aanvragen na de vele aantijgingen van seksueel misbruik tegen Harvey Weinstein. De filmproducent wordt door tientallen vrouwen, waaronder Rose McGowan, Gwyneth Paltrow en Uma Thurman beticht van seksuele intimidatie.