Er is een remake van 9 to 5 op komst. De film uit 1980, met als hoofdrolspelers Dolly Parton, Jane Fonda en Lily Tomlin, was destijds een groot succes.

"Er is pas sinds kort sprake van dat het echt doorgaat", vertelt Parton in een interview met ABC News

"We zijn hard bezig met het script en alle andere acteurs zijn allemaal erg geïnteresseerd. Als het goed voelt, gaan we het doen", aldus de actrice en zangeres, die een grote hit had met de gelijknamige titelsong van de film. 

Schrijfster en actrice Rashida Jones zou benaderd zijn om, samen met de oorspronkelijke schrijver Pat Resnick, het script te schrijven. Hoewel filmstudio 20th Century Fox zegt nog geen mededelingen te willen doen over de remake, bevestigde Resnick vandaag dat ze inderdaad samen met Jones aan het script werkt. 

9 to 5 gaat over de drie vrouwen Judy, Violet en Doralee, die tijdens de jaren tachtig carrière proberen te maken. Als ze daarbij gedwarsboomd worden door hun chef, verzinnen ze allerlei manieren om hem te saboteren.

De remake van de film zou gaan draaien om drie jonge vrouwen die, tijdens het opzetten van hun eigen bedrijf Judy, Violet en Doralee om hulp vragen.