Mark Hamill regelt via Twitter een rol in het derde deel van Guardians of the Galaxy. De acteur, die Luke Skywalker speelt in de Star Wars-films, werd op het sociale medium gevraagd of hij het zou willen. Daarna maakten hij en regisseur James Gunn afspraken.

"James Gunn, kun je mij een enorm plezier doen en een rol vinden voor Mark Hamill in Guardians 3? Ik ga misschien dood aan hoe geweldig het zou zijn, maar ik ben bereid dat te riskeren", aldus een fan zondag op Twitter.

Gunn, die de eerste twee delen van de superheldenfilm rondom Chris Pratts personage Star-Lord regisseerde, reageerde met de opmerking dat Hamill bij hem om de hoek woont en dat hij er zeker eens over wil praten onder het genot van een kop koffie.

"Ik zou het heel leuk vinden, zowel als een goede buur als een acteur zonder werk", aldus Hamill in een reactie. De regisseur reageerde daarop op zijn beurt met: "Haha, laten we het doen."

"Stuur me even een bericht als je het meent (en een goede buur bent), kusjes Mark", aldus Hamill. Daarop volgde wat onduidelijkheid over het versturen van privéberichten, maar inmiddels lijken de twee persoonlijk contact te hebben.

De populaire Marvel-film krijgt hoe dan ook een derde deel, maar wanneer die af moet zijn en waar de film over zal gaan, is nog niet bekendgemaakt.

Acteurs Guardians of the Galaxy kiezen soundtrack voor hun leven
Acteurs Guardians of the Galaxy kiezen soundtrack voor hun leven