NBC zou overwegen om een nieuw seizoen te maken van de succesvolle komedieserie The Office, toch is John Krasinski, een van de acteurs die aan de serie meedeed, nog niet benaderd om mee te doen.

In de show van Ellen DeGeneres sprak hij daarover zijn verbazing uit. Want de acteur heeft veel zin om de rol van de ongemotiveerde kantoormedewerker Jim Halpert weer op zich te nemen.

Aan DeGeneres vertelde Krasinski dat hij via internet hoorde van de plannen van NBC. "Maar ik heb nog niks van ze gehoord. Misschien zien ze Jim niet meer zitten in een nieuwe serie."

De talkshowhost probeerde de acteur nog wel gerust te stellen door te zeggen dat The Office niet zonder hoofdpersonages Jim en zijn vrouw Pam kan. Pam wordt gespeeld door Jenna Fischer.

"Het lijkt er anders wel op dat dit gaat gebeuren", antwoordde Krasinski. Op de vraag of hij toe zou happen als NBC hem alsnog belt, is hij helder: "Natuurlijk. Ik ben er helemaal klaar voor!"

Steve Carell

Verschillende entertainmentsites, waaronder Variety, schreven in december over de mogelijke reboot van de serie over papierbedrijf Dunder-Mifflin. De serie eindigde in 2013.

Steve Carell, die tot en met het een-na-laatste seizoen te zien was als leidinggevende Michael Scott, doet in ieder geval niet mee.