Er wordt een achtste seizoen van de advocatenserie Suits gemaakt, ondanks dat eerder bekend werd dat hoofdrolspelers Meghan Markle en Patrick J. Adams de serie verlaten.

Dat meldt Variety dinsdag. Beide acteurs zullen aan het eind van het zevende seizoen de serie verlaten, dat momenteel op de Amerikaanse zender USA Network wordt uitgezonden.

Markle, die in Suits het personage Rachel Zane vertolkt, verliet de serie vanwege haar aankomende huwelijk met de Britse prins Harry. Adams besloot de serie te verlaten omdat hij na zeven jaar genoeg zou hebben om zijn personage Mike Ross te vertolken.

Hoofdrolspeler Gabriel Macht, die Harvey Specter speelt, keert wel terug. Ook Sarah Rafferty (Donna Paulsen) en Rick Hofmann (Louis Litt) zijn weer in het achtste seizoen te zien. 

"Ik wil Patrick en Meghan bedanken voor hun buitengewone bijdrage van de afgelopen zeven jaar", zegt Aaron Korsch, de bedenker van de serie. "Ze waren niet alleen fantastisch in hun rollen, maar ze zijn ook geweldige persoonlijkheden die altijd deel zullen uitmaken van de Suits-familie."