Michelle Williams heeft voor haar rol in de film All the money in the world 625.000 dollar (509.414 euro) gekregen. Haar tegenspeler Mark Wahlberg, die een evengrote rol heeft, kreeg 5 miljoen dollar (4,1 miljoen euro) voor zijn rol in de film. 

Volgens The Hollywood Reporter zijn steeds meer actrices bereid vrij te geven hoeveel ze verdienen voor hun filmrollen, om ongelijkheid in salarissen tussen mannen en vrouwen aan te pakken. 

Vorige week onstond ophef toen bleek dat Wahlberg voor de heropnames van scènes van de film waaruit Kevin Spacey werd geknipt veel meer had gekregen dan Williams. De Amerikaanse acteur kreeg voor de reshoots 1,5 miljoen dollar (1,2 miljoen euro), terwijl Williams 1.000 euro (815 euro) kreeg.

In augustus 2017 bleek dat Wahlberg de best betaalde acteur van het jaar was. Hij ging daarmee Dwayne 'The Rock' Johnson voorbij, die het jaar daarvoor het meeste geld verdiende. Volgens zakenblad Forbes bedroeg het salaris van Wahlberg 68 miljoen dollar (57,8 miljoen euro), terwijl Johnson afzakte naar de tweede plek met een geschat salaris van 65 miljoen dollar (55,3 miljoen euro).

Spacey werd een maand voor de première van de film vervangen door Christopher Plummer, nadat beschuldigingen van seksuele intimidatie zijn reputatie hadden verwoest. 

Wahlberg doneerde het bedrag uiteindelijk aan het Time's Up-fonds, opgericht door Hollywood-vrouwen en bedoeld voor slachtoffers van seksueel misbruik.

Kevin Spacey vervangen in trailer 'All the money in the world'
32
Kevin Spacey vervangen in trailer 'All the money in the world'