De filmrechten van het boek Fire and Fury: Inside the Trump White House van Michael Wolff zijn verkocht aan Endeavor Content. De producent is van plan een tv-serie te maken van het omstreden boek over de Amerikaanse president Donald Trump. 

Journalist Wolff gaat de serie produceren, schrijft The Hollywood Reporter.

Het boek gaat over het eerste jaar van het presidentschap van Trump. Wolff baseerde zijn boek op bezoeken aan het Witte Huis en gesprekken met Trump en tweehonderd van zijn naaste medewerkers. De president ontkent met Wolff te hebben gesproken.

Na voorpublicatie van fragmenten uit het boek eisten de advocaten van Trump dat uitgeverij Holt het boek niet uitbrengen. In plaats daarvan werd het boek eerder gepubliceerd. De boze reactie van president Trump zou de verkoopcijfers van het boek alleen maar opdrijven, redeneerde de uitgeverij.

De schrijver onthult een aantal opmerkelijke stellingen. Zo zou first lady Melania Trump gehuild hebben om het nieuws dat haar man was verkozen. Volgens adviseur Steve Bannon was Trump zelf ook verbaasd toen de stemmen waren geteld.