Leonardo DiCaprio speelt hoofdrol in komende film Tarantino

Leonardo DiCaprio speelt een hoofdrol in de nieuwe film van Quentin Tarantino over de moorden van de sekte van Charles Manson. DiCaprio heeft ja gezegd tegen de rol, meldt Deadline vrijdag.

DiCaprio en Tarantino werkten eerder samen voor Django Unchained (2012). Voor Leonardo DiCaprio wordt het zijn eerste film sinds hij een Oscar won voor The Revenant. Hoe de nieuwe film gaat heten, is niet bekend.

Sekteleider Charles Manson droeg in augustus van 1969 een aantal van zijn volgers op de bewoners en gasten van een huis in de Hollywood Hills om te brengen. Vijf mensen kwamen daarbij om het leven, onder wie actrice Sharon Tate, de op dat moment acht maanden zwangere vrouw van Roman Polanski.

Het is niet duidelijk of Tarantino het verhaal van de Manson-moorden in de film navertelt, of dat zijn plot zich afspeelt rond de gruwelijke misdaad uit 1969.

2019

Tarantino had eerder Margot Robbie al gecast voor de rol van Sharon Tate. DiCaprio speelt in de film een acteur op leeftijd. De negende film van Tarantino draait vanaf in augustus 2019 in de bioscopen, vijftig jaar na de brute moorden, meldt Deadline.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie