Vrijdag 19 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Elke week worden er nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Deze verschenen er in de afgelopen week op de streamingdienst.
Door Superguide

Series

Sinds 1 januari staan alle tien de seizoenen van Friends op de streamingsdienst. Toch niet zo'n fan van Friends? De romantische dramaserie Reign volgt koningin Mary Stuart en haar knappe kasteelgenoten, terwijl zij moeten omgaan met allerlei tegenslagen en schandalen.

Ook de misdaadserie How To Get Away With Murder (seizoen 1 t/m 3) staat nu op Netflix. Hierin raken een groep ambitieuze rechten-studenten en hun professor verwikkeld in een moordplan dat hun leven voorgoed zal veranderen.

Ook nieuw zijn Gotham (seizoen 3), Lovesick (seizoen 2 en 3), The Flash (seizoen 3), Eastsiders (seizoen 1 t/m 3) en Power Rangers Ninja Steel (seizoen 1) op je lijstje!

Beeld uit video: Bekijk hier de trailer van de serie How To Get Away With Murder2:44
Afspelen knop

Bekijk hier de trailer van de serie How To Get Away With Murder

Bekijk hier de trailer van de serie How To Get Away With Murder

Films

De romantische film Endless Love gaat over een verboden liefde die eindeloos en onverslaanbaar is. Meer liefhebber van horrorfilms? Dan kun je kiezen voor Sinister 2 en The Purge: Anarchy aan.

Komedie-fans (of Zac Efron-fans) kijken That Awkward Moment of Neighbors. Daarnaast is ook de Nederlandse film De Helleveeg (gebaseerd op het gelijknamige boek van A.F.Th. van der Heijden) nu op Netflix te zien.

Andere nieuwe toevoegingen zijn Solace, Standing Tall, The Good Lie, Dracula Untold en A Million Ways to die In the West. Daar zijn we wel even zoet mee, toch?

Beeld uit video: Bekijk hier de trailer van The Purge: Anarchy2:40
Afspelen knop

Bekijk hier de trailer van The Purge: Anarchy

Bekijk hier de trailer van The Purge: Anarchy

Kinderfilms

Ook zijn er vele nieuwe kinderfilms aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Een greep uit de schatkist: Lilo & Stitch, twee Ducktales-films, Hannah Montana: The Movie, Herbie: Fully Loaded, Atlantis: De Verzonken Stad, Winnie The Pooh en The Jungle Book 2.

Beeld uit video: Hannah Montana: The Movie trailer2:23
Afspelen knop

Hannah Montana: The Movie trailer

Hannah Montana: The Movie trailer


Lees meer over:
Netflix

Aanbevolen artikelen