Tijdens een live video op Instagram, heeft Tom Holland dinsdag een deel van de poster van Avengers: Infinity War onthuld. Hij zag daarbij over het hoofd dat er op de achtergrond van het papier heel groot 'vertrouwelijk' stond. Vermoedelijk heeft de acteur het in scène gezet.

De acteur die Spider-Man speelt startte een filmpje waarin hij vertelde dat hij een pakketje had gekregen van zijn Avengers-collega Mark Ruffalo, The Hulk, en geen idee had wat erin zat. 

Holland opende het pakje tijdens het filmen en zag dat het om de poster ging. Ruffalo had er een briefje bij gedaan. "Ik dacht dat jij wel als eerste de poster voor de film wilde zien. Veel plezier ermee."

Daarna merkte Holland dat "Eigendom van Marvel Studio's. Vertrouwelijk, niet delen" op de poster stond. Daarop zette de 21-jarige acteur snel de camera uit.

Alhoewel een flink aantal volgers vermoeden dat het filmpje in scène is gezet, zou het niet de eerste keer zijn dat een van de Avengers-acteur per ongeluk iets verklapt. Ruffalo vergat zijn Instagram Live te stoppen toen hij vorige maand bij de première van Thor: Ragnarok was. Omdat hij zijn telefoon in zijn binnenzak had gestopt lekten er geen beelden uit, maar er waren wel enkele minuten van de film te horen.

Tom Holland deelt 'per ongeluk' vertrouwelijke poster Avengers
77
Tom Holland deelt 'per ongeluk' vertrouwelijke poster Avengers