Buddy Vedder vertrekt uit Goede Tijden, Slechte Tijden. De acteur wil zich meer gaan focussen op zijn presentatieklussen bij AVROTROS.

Dat vertelt Vedder woensdag bij RTL Boulevard

De acteur, die bij AVROTROS onder andere Zapp Kids Top 20 presenteert, vindt zijn presentatiewerk moeilijk te combineren met het acteren in de soap. 

"Ik heb onlangs de kans gekregen van de AVROTROS om Lang Leve De Muziekshow te mogen presenteren, samen met Romy Monteiro. Dat neemt ontzettend veel tijd in beslag", vertelt Vedder, die in GTST de rol van Rover Dekker speelt. 

"Daarnaast presenteer ik ook nog andere programma's. Dat is gewoon niet te doen. Op een gegeven moment moet je dan een moeilijke keuze maken. En daarom heb ik besloten om te stoppen met Goede Tijden, Slechte Tijden", aldus de acteur. 

Gehuild

Vedder was twee en een half jaar in de serie te zien. De acteur vertelt dat hij zijn laatste draaidag op de set al heeft gehad.

"De hele dag was iedereen van: oh, dit is onze laatste scène samen. Maar ik was in een staat van ontkenning. En toen ineens overviel het me, dat ik dacht: dit is mijn laatste dag. Toen heb ik wel gehuild, ja" aldus Vedder.

De laatste aflevering met Vedder zal 30 november worden uitgezonden op RTL 4.