Een tweede vrouw heeft Ed Westwick beschuldigd van verkrachting. Voormalig actrice Aurélie Wynn beschrijft het voorval op haar Facebookpagina. Haar bericht wordt door veel mensen op sociale media gedeeld.

Wynn beweert dat de Gossip Girl-acteur haar in 2014 heeft verkracht, nadat ze met hem meeging naar het landgoed dat hij destijds huurde. Ze was samen met een vriendin, die op dat moment een relatie had met Westwicks huisgenoot.

De groep had tot een uur of vijf 's ochtends gefeest en ging daarna slapen. Volgens Wynn drong Westwick zich aan haar op en duwde hij haar met zijn volle gewicht naar beneden, waardoor ze geen kant meer op kon. Hoewel Wynn meerdere malen weigerde, scheurde hij het badpak dat ze droeg kapot. Ze kon zich niet verzetten, schreef ze. "Ik was volledig in schok, en ik ben ook heel erg klein."

'Opportuniste'

De vrouw greep zodra hij klaar was naar haar mobiele telefoon om een vriendin te vragen een taxirit voor haar te regelen. "Het meisje waarmee ik naar het landgoed kwam, was weggegaan of eruit getrapt. Ik had nauwelijks bereik op mijn telefoon en Ed lag inmiddels knockout in bed."

Ze vertelde haar toenmalige vriendje Mark Salling, een acteur uit de serie Glee, over het voorval, maar die geloofde haar niet. Hij verbrak de relatie, omdat hij niet verzeild wilde raken in het geheel. Vrienden van de voormalige actrice adviseerden haar ook om het stil te houden, omdat ze in de pers over zou komen als "een opportuniste die over Westwicks rug aandacht zou zoeken".

Ontkenning

Wynns beschuldiging lijkt veel op die van actrice Kristina Cohen, de vrouw die de Gossip Girl-ster deze week als eerste beschuldigde van verkrachting. De politie van Los Angeles heeft inmiddels een onderzoek ingesteld naar Westwick. Toen een verslaggever van de site Deadline woensdag een woordvoerder van de geplaagde acteur belde, werd er meteen opgehangen.

Ed Westwick, nu te zien in de BBC-serie White Gold, reageerde via Twitter op Cohen's beschuldiging. Hij schreef nooit iemand te hebben verkracht en beweert Kristina niet eens te kennen.