De vier Game of Thrones-gerelateerde series die in mei werden aangekondigd zullen pas na 2019 te zien zijn. Verwacht wordt dat de eerste spin-off pas in première gaat minimaal een jaar nadat Game of Thrones is gestopt. 

Dat zegt hoofdprogramering bij HBO Casey Bloys. De spin-offs zullen pas te zien zijn na de finale van Game of Thrones. Momenteel loopt het zevende seizoen van de serie. Het achtste en laatste seizoen is mogelijk niet voor 2019 te zien. 

Verder bevestigde Bloys dat schrijver George R. R. Martin betrokken zal zijn bij twee van de vier projecten. Martin zelf onthulde eerder te zullen meewerken aan alle vier de nieuwe series maar dat is volgens Bloys niet waar. Martin sprak weliswaar met Max Borenstein, Jane Goldman, Brian Helgeland en Carly Wray, die als schrijvers zijn aangetrokken, maar hen stond vrij om te besluiten of ze ook daadwerkelijk met Martin wilden samenwerken.

Langer

Tevens onthulde Bloys dat de afleveringen van het achtste seizoen van Game Of Thrones nog langer worden. Hij weet niet exact hoe lang de afleveringen zullen duren maar zei dat "uitzendingen van twee uur niet worden uitgesloten".