Vrijdag 7 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Elke week worden er nieuwe titels toegevoegd op Netflix. Deze verschenen er in de afgelopen week op de streamingdienst.
Door Superguide

Deze week kwam onder meer de spraakmakende Netflix Original-film Okja uit van de Koreaanse regisseur Bong Joon-ho (Snowpiercer) uit.

In deze fantasyfilm probeert Mija een genetisch gemanipuleerd varken te redden uit de klauwen van een kwaadaardige multinational. Met belangrijke bijrollen voor Jake Gyllenhaal (Source Code) en Tilda Swinton (Doctor Strange).

Series

In de Netflix Original-serie Gypsy speelt Naomi Watts een therapeute die zich op griezelige wijze nestelt in het leven van haar patiënten. Goed nieuws voor de fans van New Girl: Zooey Deschanel en haar huisgenoten zijn terug in het vijfde seizoen. In het tweede seizoen van Legends raakt uncercoveragent Martin Shedding steeds dieper in een identiteitscrisis.

Beeld uit video: Naomi Watts bemoeit zich als therapeute teveel met het leven van haar patiënten in Gypsy1:54
Afspelen knop

Naomi Watts bemoeit zich als therapeute teveel met het leven van haar patiënten in Gypsy

Naomi Watts bemoeit zich als therapeute teveel met het leven van haar patiënten in Gypsy

Misdaadserie

De meedogenloze onderwereldbaas Tommy Shelby is terug in het derde seizoen van de grimmige misdaadserie Peaky Blinders. In het vierde seizoen van de hitserie Ray Donovan stapelen de problemen voor de Hollywood-fixer zich op. Niet alleen op zijn werk, maar ook binnen zijn verscheurde familie.

Beeld uit video: Meedogenloze onderwereldbaas Tommy Shelby keert terug in het derde seizoen van Peaky Blinders1:50
Afspelen knop

Meedogenloze onderwereldbaas Tommy Shelby keert terug in het derde seizoen van Peaky Blinders

Meedogenloze onderwereldbaas Tommy Shelby keert terug in het derde seizoen van Peaky Blinders

Coup

In het tweede seizoen van Tyrant zijn de gevolgen van de mislukte coup nog lang voelbaar. Bovennatuurlijke machten proberen hun greep op New Orleans te verstevigen in het vierde seizoen van The Originals. Ook verschenen er deze week nieuwe afleveringen van Orphan Black, Shadowhunters: The Mortal Instruments.

Films

In het waargebeurde drama I Am Michael moet een homoactivist (James Franco) kiezen tussen zijn geaardheid en zijn toewijding aan de kerk. De kersverse kroonprinses Mia dreigt te worden uitgehuwelijkt in de tienerkomedie The Princess Diaries 2: Royal Engagement.

Beeld uit video: James Franco speelt hoofdrol in waargebeurd drama I Am Michael
Afspelen knop

James Franco speelt hoofdrol in waargebeurd drama I Am Michael

James Franco speelt hoofdrol in waargebeurd drama I Am Michael

Wapenhandel

In The International neemt Interpol-agent Clive Owen het op tegen een bank die een grote speler is in de internationale wapenhandel. Een familie wordt op kerstavond belaagd door een demonische Kerstman in de horrorcomedy Krampus.

Beeld uit video: Interpol-agent Clive Owen bestrijdt internationale wapenhandel in The International2:10
Afspelen knop

Interpol-agent Clive Owen bestrijdt internationale wapenhandel in The International

Interpol-agent Clive Owen bestrijdt internationale wapenhandel in The International

Verfilming

Jem and the Holograms is een verfilming van de swingende tekenfilmserie uit de 80’s. Vier families van over de hele wereld hebben meer gemeen dan ze denken in het aangrijpende Babel met Brad Pitt. In de actiefilm Big Game wordt de Amerikaanse president (Samuel L. Jackson) in de Noorse wildernis achtervolgd door terroristen. Zijn enige hoop op overleving is een jonge jager.

Heb je na de al deze nieuwe titels nog behoefte aan dikke aanraders? Bekijk dan hier ons lijstje ‘Fargo is afgelopen - Wat nu?’.


Lees meer over:

Netflix

Aanbevolen artikelen