Steve Irwin krijgt postuum Walk of Fame-ster

Twaalf jaar na zijn dood krijgt de Australische televisiester Steve Irwin een ster op de Walk of Fame in Hollywood. Dat heeft de organisatie achter de bekende straat in Los Angeles donderdag bekendgemaakt.

'The Crocodile Hunter' is één van de twee beroemdheden die volgend jaar postuum een ster krijgt. Ook comedian Bernie Mac krijgt die eer.

Op de lijst voor 2018 staan verder onder meer Jack Black, Jennifer Lawrence, Minnie Mouse, Kirsten Dunst, Simon Cowell, Snoop Dogg, Richard Branson en Lin-Manuel Miranda.

Steve's dochter Bindi Irwin reageerde op het nieuws op Instagram. "Papa heeft de wereld veranderd door mensen via de televisie te bereiken en hen mee te nemen op zijn avonturen. Dat zijn naam op een Hollywoodster staat betekent zoveel, nu we zijn belangrijke werk voortzetten."

Kirsten Dunst plaatste op Instagram een foto van een sms-gesprek dat ze met haar moeder had. Daarin vertelt de actrice dat ze een ster krijgt, waarop haar moeder antwoordt dat ze in de supermarkt staat te huilen van geluk.

Wanneer de individuele ceremonies worden gehouden, is nog niet bekend. De feestelijke onthullingen van de sterren van de 'class of 2018' kunnen tot twee jaar na de bekendmaking plaatsvinden.

Tip de redactie