Amanda Bynes wil weer gaan acteren. De getroubleerde actrice zou het liefst rollen gaan spelen in tv-series.

Dat vertelt ze aan Hollyscope, tijdens haar eerste interview sinds vier jaar.

Bynes vertelt: "Ik mis acteren en ik wil het dan ook weer gaan oppakken. Ik zou het liefst tv-rollen spelen, misschien een paar gastrolletjes in tv-series waar ik fan van ben of wellicht weer een eigen serie", aldus de actrice.  

De laatste rol van Bynes was in 2010, in de film Easy A met Emma Stone. De actrice is vooral bekend van haar hoofdrollen in de tv-series What I Like About You en The Amanda Show. Ze was ook te zien in de film What A Girl Wants en de remake van Hairspray.

Drugsverslaving

In het verleden kampte Bynes met een drugsverslaving. Ook zat ze dronken achter het stuur en kwam ze in het nieuws nadat ze iemand in een nachtclub gekrabd had.

In oktober 2014 werd de actrice opgenomen in een afkickkliniek. Eerder zat ze al in een kliniek voor psychische problemen. Er werd toen een manisch-depressieve stoornis bij haar vastgesteld.

Na haar opname begon Bynes in 2014 aan een studie aan de Fashion Institute of Design & Merchandising, die ze nu nog steeds volgt.

Gezond

Bynes, die tijdens het interview onthult de afgelopen drie jaar geen drugs of drank te hebben gebruikt, vertelt dat ze nu een gezond leven leidt. "Ik wandel in de bergen en doe aan spinnen", vertelt ze.